BOYSI U ELEMENTU / VIDEO Bengalke i pjesma na tribinama San Sira: Oršić zapalio maštu i srca navijačima Dinama krasnim golom

Image

Nakon par trenutaka zapalile su se i bengalke na stadionu što će vjerojatno donijeti kaznu Dinamu, ali u trenutku delirija na tribinama malo tko je o tome razmišljao

14.9.2022.
20:35
VOYO logo

Dinamo se u 2. kolu Lige prvaka punih 40 minuta sjajno nosio s favoriziranim domaćinom no krajem prvog i na samom početku drugog dijela pogocima Girouda i Saelmaekersa Modri su potonuli u ozbiljan rezultatski zaostatak.

Potonula je i brojna navijačka pratnja na tribinama malo nakon takva dva šoka. No u 55. minuti je nakon sjajne asistencije Bruna Petkovića kroz šumu nogu poentirao Mislav Oršić, a plavi dio tribina je eksplodirao. Zaorila se pjesma, diglo se raspoloženje, a kako je to izgledalo na tribinama San Sira pogledajte u videu reporterke Nike Ključarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon par trenutaka zapalile su se i bengalke na stadionu što će vjerojatno donijeti kaznu Dinamu, ali u trenutku delirija na tribinama malo tko je o tome razmišljao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo