VIDEO: / BARCELONA SMIJENILA REAL! Cudesni Messi srusio jos jedan rekord

8.3.2015.
14:22
VOYO logo

Real je u subotu navecer pao u Baskiji i otvorio Kataloncima put do prvog mjesta na ljestvici nakon 26. kola. Barcelona je poklon znala iskoristiti - potpuno je deklasirala nedorasli Rayo u podnevnom okrsaju i sada ima bod vise od najveceg suparnika.

Momcad Luisa Enriquea je povela vec u petoj minuti kada je na asistenciju Xavija zabio Luis Suarez. Rezultat 1:0 se odrzao do kraja poluvremena, a onda je krenula golijada. U 49. je minuti strijelac bio Gerard Pique, a samo sedam minuta kasnije je Tito skrivio jedanaesterac i dobio crveni karton. Messi je pucao vrlo slabo i Cristian Alvarez je lakocom obranio, ali sudac je naredio da se penal ponovi, a Argentinac drugu sansu nije uprskao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova dva pogotka Messi je postigao u 63. i 68. minuti i time kompletirao 24. hat-trick u karijeri u utakmicama spanjolske lige. Takav doseg nikad nikome prije nije uspio: Cristiano Ronaldo je na 23 hat-tricka, a po 22 imaju Alfredo di Stefano i Telmo Zarra. Ujedno je Messi dostigao Ronalda na ljestvici strijelaca, obojica sada imaju po 30 golova.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Alberto Bueno je u 81. minuti smanjio na 5:1 s bijele tocke nakon sto je zbog prekrsaja iskljucen Dani Alves, a konacan je rezultat svojim drugim golom dana postavio Suarez u sudackoj nadoknadi. Nas Ivan Rakitic je usao u 60. minuti umjesto Javiera Mascherana, a pri samom kraju je sjajno gurnuo loptu Suarezu, ali je Urugvajac upropastio priliku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo