VIDEO: / Barçino čudo od djeteta opet zadivilo

Barcelona je u finalu Audi Cupa pobijedila Bayern s 2:0 i rastužila cijelu Allianz Arenu.

28.7.2011.
11:26
VOYO logo

Hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić imali su čast nastupiti protiv Barcelone pred prepunim Bayernovim stadionom na kojem je europski prvak slavio s 2:0.

Pranja je igrao cijelu utakmicu na poziciji zadnjeg veznog, dok je Ola nastupio kao polušpica te je na terenu bio do 68. minute kada ga je zamijenio Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od zvijezda katalonske momčadi koje nisu bile u Splitu, ovaj put su zaigrali Pique i Pedro, no prvo ime Barcelone bio je 20-godišnji Thiago Alcantara, igrač iz Barçine škole nogometa koji je pokupio sve lovorike.

Bio je strijelac i u polufinalu protiv Internacionala, kojeg je Barça prošla na penale, a svoju momčad je doveo u vodstvo u 42. minuti glavom nakon ubačaja s lijeve strane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drugi njegov gol u 75. minuti bio je pravo malo remek-djelo te je zbog njega zaradio pljesak Bayernovih navijača i još jednom dokazao da katalonskom velikanu ne nedostaje nogometnih majstora.

U utakmici za treće mjesto Milan i Internacional su odigrali 2:2 pa se pobjednik odlučivao jedanaestercima u kojima su igrači talijanskog prvaka potpuno zakazali te promašili sva četiri komada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107270680006 arti-201107260919006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo