pogledajte video / Rebić strijelac u frankfurtskom trileru, Fortuna demolirala Schalke u Gelsenkirchenu

Rebić je sretno i spretno zahvatio loptu glavom i poslao ju u mrežu Hoffenheima

2.3.2019.
17:30
VOYO logo

Eintracht Frankfurt i Hoffenheim odigrali su najzanimljiviji susret popodnevnog programa njemačke Bundeslige. Rebićeva momčad svladala je Kramarićevu 3:2, a Ante Rebić autor je prvog pogotka na utakmici. 

U 20. minuti susreta Filip Kostić izveo je slobodni udarac koji je bio nešto između centaršuta i udarca. Na loptu je naletio Rebić koji je sretno i spretno zahvatio loptu glavom i poslao ju u mrežu Hoffenheima za vodstvo svoje momčadi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte Antin pogodak:

Joelinton je poravnao rezultat krajem prvog dijela, a Belfodil donio preokret, no Haller je na samom kraju utakmice bio precizan za novo poravnanje rezultata. na samom kraju utakmice Palencia je centaršut Hallera pretvorio u pogodak za pobjedu od 3.2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rebić je za Eintracht odigrao tek prvo poluvrijeme, dok je Kramarić u redovima Hoffenheima odigrao cijelu utakmicu.

Bayer Leverkusen za kojeg je cijelu utakmicu odigrao Tin Jedvaj pogotcima Aranguiza i Baileya došao je do sva tri boda protiv Freiburga. Fortuna Dusseldorf iznenadila je u gostima kod Schalkea gdje je slavila s visokih 0:4.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hertha je u Berlinu sa 2:1 svladala Mainz, dok je Leipzig u Nurnbergu pobijedio 0:1.

Najjača utakmica kola bit će ipak derbi Borussije Monchengladbach i Bayerna od 18:30 nakon kojeg Bayern može zasjesti na prvo mjesto Bundeslige. Ako pobijedi, naravno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo