VIDEO: / 12 minuta drame kakva se ne viđa često!

Prošao je još jedan ludi nogometni vikend nakon kojeg se ponovno priča o odlukama sudaca, jedanaestercima, provokacijama...

18.4.2011.
12:13
VOYO logo

Arsenal je u posljednjoj utakmici 33. kola Premiershipa remizirao na domaćem terenu s Liverpoolom 1:1, a oba su pogotka postignuta u 12 minuta dugačkoj sudačkoj nadoknadi. Nije to bila utakmica puna uzbuđenja, sve do posljednjih sekundi susreta, koja je neuobičajeno produžena zbog stanke kod ozljede Jamieja Carraghera. I kad se činilo da je sve gotovo, Arsene Wenger je u tri minute proživio sve - i euforiju i očaj.

Na semaforu je stajalo 0:0 sve do 8. minute nadoknade kad je Arsenal došao u vodstvo iz jedanaesterca koji je realizirao Robin Van Persie. A onda se Topnicima dogodilo ono po čemu se poznati - peh u posljednjim sekundama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/6f66dbcf1a8902a775d141e3d703250a

Sudac je nakon penala produžio utakmicu za još dvije minute, na što je trener Arsenala Arsene Wenger prvi put izgubio glavu te u svom stilu počeo skakati pored terena. No, nije znao što ga tek čeka...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Minutu kasnije, Eboue je napravio glup prekršaj na Lucasu, sudac je pokazao na penal, a Liverpool je golom Dirka Kuyta u 12. minuti nadoknade došao do izjednačenja.

Bio je to znak za Wengerov očaj u punom obliku. Isfrustrirani Francuz je krenuo prema menadžeru Liverpoola Kennyju Dalglishu mašući rukama, na što je legenda engleskog i škotskog nogometa poručila ravno u lice:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Piss off!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, o svađi dvaju velikana u ponedjeljak pišu svi engleski mediji.

"Rekao sam Dalglishu da ono nije bio penal. Možete to vidjeti i na snimci. Suđen nam je penal u 11. minuti nadoknade, iako je sudac pokazao da će se igrati još osam minuta. Ne znam otkud su se stvorile te tri dodatne minute", pravdao se poslije Wenger kojem podjela bodova jako teško pala jer je vjerovao da pobjedama protiv Liverpoola i Tottenhama u srijedu još uvijek može dostići vodeći Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih htio pričati o ovome nakon svega što su moji igrači napravili na terenu. Po mojem mišljenju, jedan je penal dosuđen opravdano, a jedan nije. Pogodite sami koji je koji", objasnio je svoju stranu Dalglish.

Vezani članak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201104100287006

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo