VICKASTI MIKI: / U najavi sudara Hrvatske i Italije ismijao - Dinamo!

Image
Foto: Goran Stanzl / PIXSELL
12.6.2015.
12:27
Goran Stanzl / PIXSELL
VOYO logo

Dvije će se reprezentacije sudariti na praznom poljudskom stadionu zbog UEFA-ine kazne Hrvatskoj, što je za Rapaića iznimno razočaravajuće.

"Velika je nepravda što će se igrati na praznom stadionu. Hrvati su gladni reprezentacije i ova se utakmica morala igrati pred gledateljima. Posebno zato što oni koji su krivi za ovu situaciju nisu odgovarali", istaknuo je popularni Miki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naslov ne vrijedi bez navijača

Pritom se neizravno dotaknuo i zagrebačkog Dinama koji također najčešće igra pred praznim stadionom, ali ne zbog suspenzije, već zbog odluke velikog dijela navijača koji zaobilaze Maksimir zbog neslaganja s načinom na koji funkcionira klub.

"Uvijek bih radije igrao pred punim tribinama i izgubio naslov, nego ga osvojio sa 100 bodova prednosti i bez navijača", rekao je Rapaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić blizu Uniteda

Nekoliko je riječi rekao i o Mariju Mandžukiću za kojeg posljednjih dana veliko zanimanje navodno pokazuju Juventus i Manchester United.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogao bi biti savršen za Juve, kao i za druge velike klubove. Snažan je, bori se, igra za momčad, zabija. Kažete da zabija malo? Zašto, zar je 20 golova malo? No, čini mi se da je ionako vrlo blizu Manchester Uniteda", naglasio je Rapaić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo