VEZNJAK CHELSEA PRIZNAO: / 'Atmosfera je bolja nakon odlaska Mourinha'

Image
Foto: AFP, JUSTIN TALLIS

Vezni igrač Chelsea John Obi Mikel priznao je kako se atmosfera u svlačionici poboljšala nakon što je Jose Mourinho dobio otkaz na mjestu trenera posrnulog aktualnog prvaka Engleske.

30.12.2015.
9:54
AFP, JUSTIN TALLIS
VOYO logo

Jose Mourinho dobio je otkaz nakon dvije godine provedene na klupi Chelsea u svom drugom mandatu na Stamford Bridgeu. Loši rezultati i loš odnos sa igračima kumovao je otkazu Portugalca koji je bio miljenik vlasnika kluba, ruskog tajkuna Romana Abramoviča. Na njegovo mjesto zasjeo je nizozemski stručnjak Guus Hiddink, koji sada ima misiju oživljavanja momčadi. Početak mu i nije lagan, Hiddink je remizirao s Watfordom i Manchester Unitedom.

No, unatoč tome što niti u dvije utakmice pod Nizozemcom momčad nije ostvarila pobjedu, čini se kako atmosfera u svlačionici ide na bolje. Mourinho je ove sezone svojim ponašanjem narušio atmosferu među igračima, no sad se sve vraća na staro. Priznao je to i veznjak Chelsea John Obi Mikel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bolja atmosfera u momčadi

"Rezultati još uvijek nisu na razini, ali zato se atmosfera poboljšala nakon odlaska Mourinha. Sada je sve u redu, samo nam nedostaju rezultati", rekao je Mikel čije riječi prenosi Guardian.

Mikel je nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, CARL DE SOUZA
Image
Foto: AFP, CARL DE SOUZA

"Mislim, Jose je sjajan menadžer, divan čovjek, ali nogomet je ponekad okrutna igra i jednostavno trebaš nastaviti dalje. Mourinho se vratio u klub, osvojio dva trofeja i sad je dobio otkaz. Je li to bila prava odluka? Tko zna... vidjet ćemo", dodao je.

Liga prvaka opasno bježi

Chelsea je trenutno na 14. mjestu prvoligaške ljestvice, momčad bi se htjela vratiti među TOP 4 u ligi kako bi se izborilo barem neko europsko natjecanje. Međutim, stvarnost je surova. Liga prvaka im bježi 15 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hiddink još uvijek nije ništa dramatično promijenio, ali čovjek zna svoj posao.Bio je već ovdje, poznaje trenažni proces i sustav rada u klubu. Mislim da nitko ne bi od njega trebao očekivati neka čuda. Naša je želja da se polako počnemo penjati po ljestvici. Evo, napredak je vidljiv. Nismo izgubili u posljednje tri utakmice. Do kraja sezone ima još dosta utakmica, nemojte nas otpisati", zaključio je Nigerijac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo