ŠTO JE SAD OVO?! / Veoma čudne reakcije navijača Hajduka na Livajino produljenje ugovora, pogledajte što pišu po društvenim mrežama

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Klub je ovu vijest podijelio i na svojim društvenim mrežama, ali reakcije nekih navijača Hajduka podosta su neobične

14.7.2022.
21:48
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac i najbolji igrač Prve HNL, Marko Livaja, produljio je ugovor s Hajdukom. Livaja je aktualni ugovor, koji istječe 2024. godine, produljio na još čak tri godine, što znači da je Hajdukov igrač sve do ljeta 2027. godine.

Vijest je objavljena na igralištu u Vukovarskoj ulici gdje su igrači Hajduka zajedno s vodstvom kluba posjetili turnir Torcida kup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala što ste došli, što nas pratite. Vjerojatno vas zanima tko dolazi. Ovaj prijelazni rok će biti malo drugačiji. Bit će veći izazov zadržati ove iznimne ljude nego nekoga dovesti. Prije uru vremena potpisali smo pet godina ugovor s Markom Livajom", rekao je predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić.

Potom se obratio i Livaja…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hvala vam na velikom odazivu. Ponosan sam što sam dio ove ekipe i sretan zbog produženja ugovora. Nadam se da će iduća sezona biti još uspješnija nego prošla", kazao je glavni igrač Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezadovoljni navijači

Klub je ovu vijest podijelio i na svojim društvenim mrežama, ali reakcije nekih navijača Hajduka podosta su neobične. Naime, dobar dio pristalica Hajduka dosta je hladno primio Livajino produljenje ugovora i nije baš neka euforija među navijačima, te se zazivaju nova pojačanja kako bi Hajduk bio što konkurentniji. Izdvojit ćemo neke od komentara s Instagrama i Facebooka.

"Predsjedniče je li to znači da neće bit pojačanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Malo je to za titulu triba dovest bar 2 konkurentna igrača".

"Skeniram jel ima ko novi na slici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znači prodaja nakon ove sezone".

"Sve ok! Super HŽV! Trebamo još 3 Livaje za nešto ozbiljno".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Markan ne može sam, za titulu triba napravit još dosta posla".

"Kako to da Marko ne ide u Tursku za milijun eura"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sreća je podijeljena, za par dana počinje prvenstvo, fale već dvojica iz prvih 11, a šta će bit kad krene i Europa. Nema šanse da sa ovako tankim kadrom možemo biti konkurenti na dvije strane".

"To je to od Lukšinog pojačanja. Predsjednice bacate prašinu u oci svim navijačima. Dosta demagogije i lažnih obećanja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo