VELŠANI SU IZGUBILI IZBORNIKA JER JE ZAVRŠIO U ZATVORU, SRBI ZBOG JOŠ ČUDNIJEG RAZLOGA: / Mora platiti i kaznu

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Pobjednik susreta između Srbije i Škotske bit će zadnji sudionik skupine D na Euru u kojoj su, osim Hrvatske, još Engleska i Češka

3.11.2020.
15:26
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Loš tjedan je ovo za izbornike. Najnoviji slučaj koji je odjeknuo nogometnom Europom je uhićenje izbornika reprezentacije Walesa Ryana Giggsa koji je na policiji završio pod optužbom za fizički napad.

Nogometni savez Walesa je otkazao za utorak predviđenu konferenciju za medije na kojoj je Giggs trebao objaviti popis kandidata za sljedeće reprezentativne akcije. Iz Saveza su objavili da su "upoznati s incidentom u koji je uključen izbornik nacionalne momčadi Ryan Giggs".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velški izbornik tako neće voditi svoju reprezentaciju na utakmicama protiv SAD-a, Irske i Finske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UHIĆENA IKONA MANCHESTER UNITEDA, RYAN GIGGS: /

Izbornik i nekada slavni igrač završio na policiji fizičkog zlostavljanja

Image
UHIĆENA IKONA MANCHESTER UNITEDA, RYAN GIGGS: /

Izbornik i nekada slavni igrač završio na policiji fizičkog zlostavljanja

Zakasnili na utakmicu zbog izbornika

Neće u Ligi nacija izbornika imati na klupi i Srbija, bar ne u prvoj utakmici. UEFA je kaznila Srpski nogometni savez (FŠ) novčanom kaznom, a srpskog izbornika Ljubišu Tumbakovića je suspendirala jednu utakmicu zbog kašnjenja srpskih reprezentativaca na utakmici protiv Mađarske 11. listopada.

Kako javlja Tanjug, UEFA je dopustila Tumbakoviću da vodi Srbiju u susretu protiv Škotske koji je na rasporedu sljedeći četvrtak, no neće moći voditi Srbe protiv Mađarske u Budimpešti 15. listopada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tumbaković i Srpski nogometni savez su kažnjeni zbog utakmice Lige nacija koja se igrala u Beogradu na stadionu "Rajko Mitić" 11. listopada između Srbije i Mađarske (0:1). Srpski nogometni savez mora platiti kaznu od 20.000 eura jer su reprezentativci Srbije kasnili na utakmicu, a Tumbaković je suspendiran jednu utakmicu i mora platiti 5.000 eura jer je UEFA utvrdila da je on odgovoran za kašnjenje.

Pobjednik susreta između Srbije i Škotske bit će zadnji sudionik skupine D na Euru u kojoj su, osim Hrvatske, još Engleska i Češka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo