SLAVONSKA TURNEJA SE NASTAVLJA / Velimir Zajec oduševljen odazivom na promociji biografije, pričao je i o reprezentaciji: 'Imamo šanse za osvajanje Lige nacija'

Image
Foto: facebook

Na pitanje o svojem viđenju današnjeg Dinama kazao je da je po njemu najvažnije zadržati Livakovića kao temelj momčadi i na tome temeljiti daljnju transfer politiku Dinama

6.6.2023.
9:34
facebook
VOYO logo

Nakon uspješne promocije u Slavonskom Brodu, nastavak promocije biografije Zeko slijedi danas u 18h u Vukovaru u tamošnjoj Gradskoj knjižnici, gdje mu kao poseban gost dolazi suigrač iz 1982. godine, Petar Bručić.

Image
DINAMOVO MED I MLIJEKO /

Promocija biografije Velimira Zajeca: 'Idemo u Dinamovu zonu, plavu Slavoniju i očekujem još veći odaziv'

Image
DINAMOVO MED I MLIJEKO /

Promocija biografije Velimira Zajeca: 'Idemo u Dinamovu zonu, plavu Slavoniju i očekujem još veći odaziv'

''Hrvatska ima taj “Bermudski trokut” u Brozoviću, Kovačiću i Modriću, sjajnog Perišića, Gvardiola i ne bojim se za njihov rezultat u Ligi nacija. Izbornik Dalić radi sjajan posao u reprezentaciji, imamo potrebno iskustvo, sjajnu mladost i vjerujem da bi se mogli, nakon ovih medalja na zadnja dva Svjetska prvenstva, ovih dana u Nizozemskoj okititi i naslovom prvaka. Imamo dobre šanse za takav, još jedan, sjajan uspjeh'' kazao je Velimir Zajec u ponedjeljak navečer u Slavonskom Brodu na pitanje kakav rezultat predviđa reprezentaciji na nadolazećem Final Fouru u Nizozemskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo mu je obilježio život

Zajec koji je na turneji po Slavoniji u kojoj promovira svoju biografiju prisjetio se među stotinjak okupljenih zaljubljenika u nogomet brojnih uspjeha s Dinamom i Panathinaikosom, a na pitanje koji mu je najdraži gol u karijeri kazao je kako to onaj na Poljudu u veljači 1982. godine kada su pobijedili Hajduk s 2:1 na putu do naslova prvaka nakon 24 godine čekanja: ''Nisam ih puno zabio u karijeri, ali taj je poseban. Te smo sezone imali sjajnog Ćiru koji nas je uvjerio da možemo biti prvaci. Ja o njemu nisam znao ništa posebno, nitko od nas nije znao ništa o njemu, ali nas je odmah osvojio svojom galantnošću i novim taktičkim zamislima'' , evocirao je Zajec uspomene na 1982. godinu, a kao trenutak koji mu je ispunio život izabrao je Valentinovo 2000. kada je vraćeno ime Dinamo.

Nakon današnje promocije koja će se održati u Vukovaru, slijedi odlazak u Osijek (7. 6. u 19h u Centru kulture), Drenovce (8. 6. u 19h u Općinskoj knjižnici), Valpovo (9. 6. u 19h u Centru kulture), Našice (10. 6. u 18h u Domu kulture) i Županju (11. 6. u 18h u Gradskom muzeju).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svakoj promociji, nakon kratkog razgovora o knjizi i svojoj karijeri, svim zainteresiranima će potpisivati njihov primjerak knjige. Ulaz je potpuno slobodan za sve, a najavljeni su i gosti iznenađenja. Odaziv je zaista lijep i prisutni su svi, od najmlađih pa do najstarijih ljubitelja plave boje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo