VELIKO VATRENO SRCE / Kapetan Hrvatske razveselio tisuće klinaca!

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Darijo Srna ponovno je pokazao svoje veliko srce, doniravši 20.000 kompleta pisaćeg pribora 238 predškolskih ustanova u zoni ratnih sukoba u Ukrajini.

20.3.2015.
15:31
VOYO logo

Darijo Srna jednako veliko srce. Tako bismo najbolje opisali kapetan hrvatske nogometne reprezentacije. Isto kao što je požrtvovan na travnjacima, takav je i u privatnom životu. Srna je u sklopu akcije "Pomozimo djeci", koju je organizirao predsjednik Šahtara, ukrajinski milijarder Rinat Ahmetov, donirao pribor djeci iz Donjecka i Makivke, i to 20 000 kompleta pisaćeg pribora.

Sada 238 predškolskih ustanova u zoni ratnih sukoba u Ukrajini imaju pisaći pribor za djecu, s kojom će oni najmlađi razvijati svoje kreativne sposobnosti, zabavljati se, i tako barem malo zaboraviti na ratne strahote kojima su svakodnevno izloženi. Srna zna što to znači proživjeti rat, jer je kao dijete proživio rat u Hrvatskoj. Nesebični Srna opet nije zaboravio niti svoj Metković te je Školi rukometa RK Metković darovao komplete dresova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/JV0A_FOwv28

Vrijedi spomenuti kako je Srna pred kraj godine kupio 20 tona mandarina, platio čitave troškove prijevoza, i poklonio ih djeci u Donjecku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nedavno je i pomogao opremiti Majčinski odjel za djecu u Nazorovoj u Zagrebu. Za svaku pohvalu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo