VELIKI UDARAC AMBICIJAMA JESENSKOG PRVAKA! Najbolji branič HNL-a više nije igrač Rijeke: / 'Žao mi je što odlazim'

Image

Najbolji branič HNL-a Matej Mitrović više nije igrač Rijeke.

5.1.2017.
21:15
VOYO logo

Mitrović je potpisao za turski Bešiktaš, a ova vijest objavljena je na službenoj stranici kluba. Rijeka će za njega dobiti, nagađa se, oko četiri milijuna eura. Godišnje bi hrvatski reprezentativac trebao zarađivati oko milijun i pol eura. Bila je to prilika koja se ne propušta. Iako je Mitroviću žao što napušta klub.

KEK OSTAJE BEZ BRANIČA: Turski velikan oglasio se povodom drugog najvećeg Rijekinog transfera

U Rijeku stigao iz Cibalije

"Za početak moram se zahvaliti svim ljudima u klubu. Od predsjednika Damir Miškovića i uprave, preko stručnog stožera na čelu s trenerom Matjažom Kekom, svim ljudima u radnoj zajednici, ma svima koji rade na tome da uvjeti u klubu i kampu budu na najvišoj razini", rekao je Matej Mitrović nakon što je i službeno postao član turskog prvoligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, PAUL FAITH

Mitrović je u Rijeku stigao iz vinkovačke Cibalije, a upisao je preko 100 nastupa u dresu Rijeke te odigrao četiri utakmice za reprezentaciju.

'Žao mi je što odlazim'

"Rijeka će mi zauvijek ostati u lijepom sjećanju, ove tri i pol godine bile su nešto posebno za mene. Utakmice na Kantridi, sjajni uvjeti u novom kampu na Rujevici, ali prije svega odlična ekipa i sjajna atmosfera u svlačionici. Želim Rijeci od srca osvajanje naslova prvaka ove sezone i tako ostvari san svih navijača. Naravno da mi je žao što odlazim baš u ovom trenutku kada se sve posložilo, ali ovo je bila prilika i ponuda koju jednostavno nisam mogao propustiti, ustvrdio je Mitrović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad slijedi dokazivanje u novoj sredini, u jakoj ligi, jačoj nego što je to HNL.

Slijedi borba za mjesto u momčadi

"Bešiktaš je veliko ime u turskom, ali i europskom nogometu. Slijedi borba za mjesto u momčadi i pokušaj da izborim standardno mjesto i opravadam povjerenje kluba", ustvrdio je Mitrović čiji novi klub trenutno zaostaje jedan bod iza vodećeg Basaksehira, momčadi što je Rijeku izbacila u pretkolu Europske lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je veliki udarac ambicijama Rijeke na povijesnu titulu u HNL-u i dobra vijest za Dinamo koji gleda u leđa Rijeci sa šest bodova zaostatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo