VELIKI TRANSFER ZA 'BARCU': / Turan svojim dolaskom baca Vatrenog u 'očaj'

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Sjajni turski veznjak Arda Turan sve je dogovorio s Barcelonom, a njegovim dolaskom na Camp Nou ozbiljno bi se mogle promijeniti neke stvari u katalonskom sastavu.

7.7.2015.
12:13
AFP
VOYO logo

Dolaskom Turana u Barcelonu za 41 milijun eura hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić dobio je konkurenciju u momčadi. No, ako se uzme u obzir prošlogodišnja sjajna Raketina sezona u kojoj je bio jedan od najvažnijih igrača u sustavu igre Luis Enriquea, Hrvat ne bi trebao izgubiti mjesto u prvom sastavu. Rakitić se sjajno uklapa u igru Barcelone u kojoj ima važnu ulogu iza leđa ubojitog trojca Messi-Suarez-Neymar.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

No, puno će toga ovisiti i o nadolazećoj sezoni u kojoj će Rakitić morati igrati ponovno na visokom nivou. U protivnom, izgubiti će mjesto u veznom redu zbog dolaska Turana. Isto tako, Iniestina uloga u veznom redu Barcelone ugrožena je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turanovim dolaskom Halilović pada u drugi plan

Međutim, ukoliko katalonska nogometna legenda nadolazeću sezonu odigra bolje nego što je to bio slučaj u prošloj, Turan bi 2016. godine svoju avanturu u Barceloni mogao započeti s klupe, čekajući na priliku.

Turanov dolazak u Barceloni nikako nije dobar za Alena Halilovića. Potencijalni ulazak Halilovića u prvu momčad sada je miljama daleko. Jer, objektivno s Turanom za njega nema mjesta u prvoj momčadi Barcelone. Isto tako, Pedro bi mogao početi pakirati kofere jer bi zbog turskog veznjaka mogao pasti u zaborav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve u svemu, Turan će Barceloni sigurno dati na kvaliteti, bez obzira u kakvim idejnim zamislima bio kod Enriquea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo