VELIKI ŠOK ZA JUVENTUS I ALLEGRIJA: / Mandžukić se ozlijedio na treningu i neće igrati u derbiju protiv Napolija

Image

Mario Mandžukić ozlijedio je list lijeve noge na današnjem treningu i neće konkurirati za sastav za veliki derbi protiv Napolija.

30.11.2017.
18:44
VOYO logo

Gonzalo Higuain bio je na operaciji prsta ovoga tjedan i unatoč tome otputovao je u Napoli gdje će Stara dama sutra od 20:45 igrati veliki derbi.

Ozljeda Higuaina nije previše zabrinjavala navijače Juventusa jer znali su da imaju Mandžukića, no danas ih je dočekao veliki šok. Hrvatski napadač osjetio je bolove u listu lijeve noge i neće biti spreman za utakmicu. Osim njega, utakmicu će propustiti i Benedikt Howedes koji je osjetio probleme s desnom preponom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane, dobre vijesti za Allegrijevu momčad je povratak nekoliko igrača nakon ozljeda, a to su Federico Bernardeschi, Juan Cuadrado i Giorgio Chiellini, prenosi Football Italia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo je momčad s kojom će trener Juventusa Max Allegri pokušati doći do vrijednih bodova: Buffon, De Sciglio, Chiellini, Benatia, Pjanic, Khedira, Cuadrado, Marchisio, Higuain, Dybala, Douglas Costa, Alex Sandro, Matuidi, Barzagli, Pinsoglio, Asamoah, Szczesny, Rugani, Sturaro, Bentancur, Bernardeschi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo