VELIKI RONALDINHO SE U MIROVINI PRISJETIO MESSIJA: / 'Nikad se ne smijemo umoriti od isticanja takvih stvari'

Image
Foto: AFP

Veliki Brazilac osvrnuo se na to kako mu je u mirovini, a nahvalio je i Messija

10.4.2018.
7:45
AFP
VOYO logo

Iako se Ronaldinho službeno oprostio od nogometa u siječnju ove godine, njegova zadnja utakmica bila je prije 31 mjeseci, a brazilska legenda već može vidjeti kako mu život izgleda bez najvažnije sporedne stvari na svijetu. U razgovoru za Yahoo pričao je o tome da li je bila teška odluka o mirovini.

BRAZILSKA IKONA NAKLONILA SE NAJVEĆEM RIVALSTVU DANAŠNJICE: ‘Ne želim biti trener, imam jednu drugu strast’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne, nije to bila teška odluka. Dugo sam razmišljao o njoj, tako da nije bilo teško. Odlučio sam prestati igrati nogomet, osjećao sam se ispunjen i sretan", rekao je jedan od najvećih driblera svih vremena. "Ne nedostaje mi jer ga igram svaki dan", sa smiješkom na licu je dodao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldinho je pun hvale za svoj bivši klub

Ogroman trag ostavio je u Barceloni 2003. do 2008. godine.

"I dalje ih gledam. Tamo imam prijatelje i povijest. Danas imaju sjajnu sezonu i mogu osvojiti sve trofeje", rekao je Ronaldinho koji je komentirao kako će Katalonci bez Lionela Messija jednog dana kada ode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moramo samo držati fige da će doći netko samo s polovicom njegovih sposobnosti. To bi bilo dovoljno. Nikad se neću umoriti od hvaljenja Lea. Nije samo sjajan igrač, već je i sjajna osoba. Nikad se ne smijemo umoriti o isticanja takvih stvari. On je živuća legenda", zaključio je za Yahoo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo