VELIKI PREOKRET? / Vatreni još uvijek čeka transfer u Tursku, ali iznenada je u igru uskočio i španjolski velikan

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iako se njegov transfer u redove turskog prvaka Beşiktaşa činio gotovom stvari, hrvatski reprezentativac Domagoj Vida (28) i dalje je član kijevskog Dinama.

13.7.2017.
10:42
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prije mjesec dana se čekala samo službena potvrda da je Vida potpisao za Beşiktaş, ali to se dosad nije dogodilo. Turski se velikan u međuvremenu odlučio za portugalskog stopera Pepea koji je nakon deset godina napustio Real Madrid, a Vida je ostao u Kijevu. Još uvijek nije poznato je li Beşiktaş definitivno odustao od njega, ali ovih se dana u igri pojavio još jedan klub.

Zamjena za Ramija

Španjolski dnevnik AS piše da za hrvatskog braniča zanimanje pokazuje Sevilla koja je ranije ovaj tjedan prodala Adila Ramija Marseilleu i sada traži zamjenu za Francuza. Vida ima veliko iskustvo, a ugovor s Dinamom mu istječe u prosincu tako da cijena za njega ne bi trebala biti previsoka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vida je karijeru započeo u Osijeku nakon kojeg je igrao za Bayer Leverkusen i zagrebački Dinamo, a u Kijevu je od 2013. godine. U prošloj je sezoni skupio 39 nastupa i postigao četiri pogotka, a za hrvatsku je reprezentaciju igrao 48 puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo