VELIKI PREOKRET NA POMOLU: / Ivan Perišić vraća se u Inter? 'Conte mu je spreman pružiti drugu šansu'

Image
Foto: Profimedia

Ako se vrate s posudbe Conte im je spreman dati drugu priliku

29.4.2020.
11:59
Profimedia
VOYO logo

Je li veliki preokret na pomolu? Mnogi će se to pitati nakon što pročitaju posljednje vijesti iz Italije koje kažu da bi IvanPerišić na koncu mogao ostati u Interu. Vatreni je lan postao višak kada je AntonioConte odlučio da mu nije potreban jer se ne uklapa u njegovu filozofiju igre.

Perišić je potom završio na jednogodišnjoj posudbi u Bayernu. Dosta je govora posljednjih dana oko toga hoće li tamo ostati i dogodine. Njemački mediji pisali su da ga je Bayern sprema otkupiti za 15 milijuna eura, a ne 20 koliko je dogovoreno lani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzetta Dello Sport ove srijede pak piše kako bi Inter mogao s posudbe vratiti Hrvata i Nainggolana, dok su Icardiju vrata zatvorena zbog ružnog rastanka s klubom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadalje, Talijani navode kako Antonio Conte nije u potpunosti protiv toga da Perišiću u Nainggolanu da drugu priliku, nakon što je lani odlučio da se ne uklapaju u njegov projekt. Naime, zbog dolaska Christiana Eriksena u siječnju morat će napraviti neke promijene u taktici i zbog toga je spreman vidjeti kako bi se dvojac uklopio.

Nainggolan ove sezone igra sjajno u Cagliariju, ali ga oni neće moći otkupiti jer im je preskup. Što se tiče Vatrenog podsjećaju na njegovih pet golova i osam asistencija u 22 nastupa u dresu Bayerna, no naglašavaju da nema garancija da će ga Bayern otkupiti za 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo