VELIKI POSAO: / Real dogovorio novo pojacanje za sljedecu sezonu

Ispadanje u polufinalu Lige prvaka od Juventusa oznacilo je u Real Madridu kraj snova da ce ovu sezonu zavrsiti s trofejom.

16.5.2015.
13:56
VOYO logo

A prema pisanju dnevnog lista Marca, tradicionalno naklonjenog Realu i s pouzdanim informacijama iz kluba, Madridani su dogovorili sve uvjete ugovora s vratarom Manchester Uniteda Davidom de Geom. Istina, sada slijedi tezi dio posla: dogovaranje odstete s engleskim klubom. S obzirom da De Gei aktualni ugovor istjece sljedece godine, odsteta nece moci biti prevelika, ali United sigurno nece pristati ni na sitnis.

Marca navodi da je predsjednik Reala Florentino Perez kao prioritet u prijelaznom roku postavio rjesavanje pitanja vratara. Klupska ikona Iker Casillas jednostavno vise nije na nekadasnjoj razini i izvjesno je da ce ovo ljeto otici sa Santiago Bernabeua, a odavno je poznato da je Realova meta broj jedan - De Gea. Perez je zato ovaj tjedan razgovarao s igracevim agentom Jorgeom Mendesom i dogovorio sve detalje ugovora. Sada je na Mendesu da nagovori celnike Manchestera, s kojima ima vrlo dobar odnos, da pristanu prodati 24-godisnjeg golmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

De Gea je u redove Uniteda dosao u ljeto 2011. godine iz Realova gradskog rivala Atletica. Otada je znacajno napredovao, pa ga mnogi strucnjaci danas smatraju najboljim svjetskim vratarom uz Manuela Neuera i Thibauta Courtoisa.

Ostvari li se ovaj transfer, De Gea ce postati drugo Realovo pojacanje za sljedecu sezonu. Jos ranije je, naime, objavljeno da iz Porta dolazi brazilski desni bek Danilo za kojeg ce Madridani platiti 31.5 milijuna eura odstete.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo