VELIKI PLAN ZA LJETO: / Slaven Bilić otima zvijezdu Wengeru i Arsenalu!?

Image
Foto: AFP, LINDSEY PARNABY

Londonski West Ham, klub čiji je trener hrvatski stručnjak Slaven Bilić, seli se od sljedeće sezone na Olimpijski stadion i ima velike ambicije u nadolazećim godinama.

24.2.2016.
13:06
AFP, LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Engleski mediji navode da se West Ham u bližoj budućnosti želi uključiti u borbu za mjesta koja vode u Ligu prvaka, a selidbu na novi stadion želi proslaviti dovođenjem barem jednog jakog imena. Rješenje bi Čekićari mogli pronaći u dvorištu gradskog suparnika.

Ponuda - 20 milijuna eura

Kako piše Brentwood Gazette, dnevnik naklonjen West Hamu, ovaj će klub na ljeto pokušati dovesti engleskog reprezentativca Alexa Oxlade-Chamberlaina (22), trenutno člana Arsenala. Krilni napadač već godinama ima status velikog talenta, ali nikako da se u potpunosti nametne Arseneu Wengeru i zacementira svoje mjesto u udarnoj postavi Topnika. Ove sezone primjerice ima prilično neuvjerljiv učinak: upisao je po dva pogotka i asistencije u 33 nastupa u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvu će situaciju navodno pokušati iskoristiti Bilić i vodstvo njegova kluba kako bi pokušali dovesti Oxlade-Chamberlaina u svoje redove. Očekuje se da će West Ham za bivšeg nogometaša Southamptona ponuditi oko 20 milijuna eura, a kakva će biti reakcija Wengera, tek treba vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo