VELIKI PEH: / Otkrivamo novu ozljedu Domagoja Antolića koja je šokirala Dinamo

Image

Net.hr doznaje kako je kapetanu Dinama Domagoju Antoliću pukla zadnja loža, zbog čega bi s terena trebao izbivati naredna dva do tri tjedna.

9.11.2015.
19:57
VOYO logo

Podsjetimo, Antolić je zbog ozljede napustio igru na utakmici s Istrom, a pregled magnetskom rezonancijom pokazao je da mu je pukla zadnja loža!

Tako će gotovo sigurno propustiti gostovanje kod Arsenala u 5. kolu Lige prvaka 24. studenoga u Londonu na čuvenom Emiratesu, kao i prijateljsku utakmicu Hrvatske protiv Rusije koja je na rasporedu 17. studenog u Rostovu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Loša je to vijest za trenera Dinama Zorana Mamića koji muku muči s problemima svojih veznih igrača i napadača. Jer, izvan stroja su Antolić i Soudani, dok je Ademi suspendiran.

Image
Foto: PIXSELL, Sanjin Strukic

Nakon leđa, na red je došla nova ozljeda

Tako Antolić ponovno prolazi kroz probleme s ozljedama. Nakon što je veći dio prošle sezone proveo van terena zbog ozljede leđa, Antolić se napokon vratio nogometu zbog čega je bio jako sretan. Svojim dobrim igrama zaslužio je poziv izbornika Ante Čačića za prijateljski sraz s Rusijom. Kao što je i sam rekao, taj poziv mu jako puno znači. I onda, nakon kratkog vremena, Antolić je ponovno u problemima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očito kapetan Dinama mora prolazit trnovit put, put koji je suđen samo najjačima, najboljima. No, ne sumnjamo kako će se veznjak Dinama vratiti još jači...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo