Veliki obrat u Dinamu: 'Tražili su novce, kuću, školovanje za braću...'

Po pisanju talijanskih medija, transfer Alena Halilovića u Tottenham je propao zbog zahtjeva koje je pred slavni londonski klub navodno postavila obitelj mladog nogometaša.

10.7.2013.
16:44
VOYO logo

Mirko BarišićProšloga je tjedna predsjednik Dinama Alena Halilovića i Tina Jedvaja u Tottenham za 20 milijuna eura, ali kao što to često biva, priča se razvila sasvim drugačije od plana. Halilović je u Londonski klub trebao prijeći sljedećeg ljeta, a 17-godišnji Jedvaj već u zimskom prijelaznom roku.

No, od tog posla izgleda neće biti ništa, ako je suditi po pisanju talijanskih medija. Halilovićeva obitelj, navodno, nije bila zadovoljna uvjetima koje im je ponudio Tottenham. Klub s White Hart Lanea je Haliloviću ponudio 800.000 eura i kuću, a obitelj je, prenose talijanski mediji, tražila milijun i 200.000 eura, kuću te plaćenu školarinu za dva Alenova brata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ako je istina da je taj posao doveden u pitanje, u transferu Tina Jedvaja dogodio se nenadani obrat. Zoran Mamić je u srijedu ujutro otputovao u Rim i finalizirao već prekinuti dogovor s čelnicima Rome.

//www.youtube.com/embed/kyQ3hM3MYho

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Roma je prije nekoliko tjedana već bila blizu realizacije transfera, ali je zbog 'pokvarenog telefona' na komunikaciji Rim-Zagreb, došlo do prekida suradnje. Zdravko Mamić se, naime, naljutio jer su mu Rimljani tada postavili vremenski ultimatum za finalizaciju transfera. Tada je javno poručio da Jedvaj neće u Romu, ali eto, viša sila, odnosno moć novca, pobrinula se za još jedan obrat u priči o prodaju maksimirskih 'dragulja'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo