VELIKI MODRIĆEV PRIJATELJ ODLAZI IZ REALA: / 'Vodstvu kluba je prekipjelo i žele ga prodati'

Image

Na odličan početak njegove karijere u Realu sjenu su bacile brojne ozljede.

22.2.2018.
14:13
VOYO logo

Kada je nakon višetjedne trakavice Gareth Bale napokon dobio zeleno svjetlo Tottenhama i potpisao za Real Madrid na Santiago Bernabeu su se nadali da će Velšaniin postati njihov Neymar. Smatrali su da će olakšati posao Cristianu Ronaldu te da će biti sposoban preuzeti uzde i predvoditi momčad do novih uspjeha.

Međutim, na odličan početak njegove karijere u Realu sjenu su bacile brojne ozljede i problemi zbog kojih je ukupno propustio 78 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spremni ga prodati

Zbog svega toga čini se da se bliži njegov rastanak s Realom. Marca piše da ga je klub odlučio prodati na kraju sezone. Navode kako mu Zinedine Zidane nije voljan dati veću minutažu kao i to da ne žele da Velšanin blokira napredak potencijalnog kandidata za Zlatnu loptu Marca Asensija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U klubu mu isto tako zamjeraju da nije dovoljno često igrao na razini koju su očekivali od njega. Stoga su prihvatili ideju da bi na ljeto trebao napustiti Madrid. Marca također piše i da nije slučajno njegov menadžer Jonathan Barnett nedavno javno govorio da mu štićenik vrijedi 222 milijuna eura, što je jednako odšteti koju je PSG izdvojio za Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nitko u kubu ne očekje da bi mogli toliko dobiti za njega. Kako se čini 90 milijuna eura bi moglo biti dovoljno. Najviše ga je do prošlog ljeta u svojim redovima želio Manchester United pa će biti zanimljivo vidjeti hoće li obnoviti interes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo