VELIKI IL FENOMENO ČESTITAO MODRIĆU PREKO DRUŠTVENIH MREŽA: / 'Čast je biti tu i odati počast najboljem na svijetu!'

Image
Foto: AFP

Mnoge legende oglasile su se na društvenim mrežama kako bi čestitale Luku, ali jedan je poseban

25.9.2018.
8:48
AFP
VOYO logo

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić (33) proglašen je najboljim igračem svijeta u protekloj sezoni u izboru Međunarodne nogometne federacije (FIFA), dok izbornik hrvatske vrste Zlatko Dalić ipak nije proglašen najboljim trenerom već je nagradu dobio izbornik svjetskih prvaka Francuz Didier Deschamps.

Modriću je trofej "The Best", rad zagrebačke umjetnice Ane Barbić Katičić, na svečanosti u londonskom Royal Festival Hallu uručio predsjednik FIFA-e Gianni Infantino. Zanimljivo, Cristiano Ronaldo se ponovo nije pojavio na svečanosti, baš kao niti 30. kolovoza u Monacu kada je Modrić bio proglašen za najboljeg nogometaša Europe u izboru Europske nogometne federacije (UEFA).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od najvećih

Činjenica da je Luka Modrić prekinuo duopol Cristiana Ronalda i Lionela Messija odjeknula je svijetom i izazvala brojne reakcije, a na twitteru se oglasio velik broj ljudi iz svijeta nogometa, a posebno se izdvaja jedno ime - veliki Ronaldo poznat i kao Il Fenomeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je naime objavio na svom Twitter i Instagram profilu fotografiju Luke Modrića i Marte koji su dobili nagrade za najbolje na svijetu i napisao: "Čast je biti tu i odati počast najboljima na svijetu!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo

Još iz rubrike