Veliki Dinamov dragulj ovo je u potpunosti zaslužio

Mladi Dinamov vezist Mateo Kovačić dobitnik je trofeja Nada godine u izboru Večernjeg lista. Kada je čuo vijest, bio je ugodno iznenađen.

31.12.2011.
17:56
VOYO logo

"Ovo je, nakon priznanja navijača 'Uvijek vjerni', moj drugi seniorski pojedinačni trofej. Izuzetno sam ponosan i bit će mi čast primiti ovu nagradu", kazao je Mateo Kovačić, koji se spremao na put u Linz, gdje će s roditeljima dočekati Novu godinu.

Po čemu ćete najviše pamtiti 2011. godinu?"Liga prvaka za mene je bila neprocjenjivo iskustvo, baš uživancija, iako Dinamo nije osvojio nijedan bod. Bio mi je gušt igrati protiv takvih velikana, a posebno mi se urezala u pamćenje prva utakmica s Realom. Bila je sjajna", dodao je Kovačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Ligi prvaka nastupio je u svih šest utakmica grupne faze, ukupno 413 minuta, a postigao je i prvijenac, protiv Lyona u Zagrebu.

"Osim te s Realom, za mene je bio poseban doživljaj osjetiti atmosferu na utakmici protiv Malmöa u Zagrebu. Odigrao sam samo tri minute, ali pamtit ću ih cijeli život jer to je bila naša najbolja utakmica ove godine", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

1. Mateo Kovačić (Dinamo) 54

2. Ante Vukušić (Hajduk) 36

Tekst se nastavlja ispod oglasa

3. Mario Šitum (Dinamo) 17

4. Ivan Lendrić (Hajduk) 15

Tekst se nastavlja ispod oglasa

5. Mateo Pavlović (Zagreb) 11

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo