VELIKE PROMJENE NA RUJEVICI: / Dva važna Kekova aduta na izlaznim vratima, odbijena prva ponuda za Vešovića

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Što se tiče dolazaka, u Rijeci bi u svojim redovima voljeli vidjeti 21-godišnjeg igrača Lokomtive Ivana Šunjića, ali to će se teško ostvariti.

27.12.2017.
14:24
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Nema sumnje da će na Rujevici zime biti vrlo prometno, očekuju se brojni dolasci i odlasci iz redova hrvatskog prvaka. Sigurno je da će Rijeku napustiti njezin prvi strijelac Mario Gavranović koji bi već u prvim danima siječnja trebao postati novi igrač Dinama. No, kad je u pitanju odlazak Marka Vešovića, tu stvari ipak malo zapinju.

Image
RIJEČANI PLASIRALI APSOLUTNU SENZACIJU: /

Eduardo da Silva dolazi na Rujevicu? 'Moguće, zašto ne'

Image
RIJEČANI PLASIRALI APSOLUTNU SENZACIJU: /

Eduardo da Silva dolazi na Rujevicu? 'Moguće, zašto ne'

Crnogorski reprezentativac je sam nakon posljednje utakmice jesenskog dijela prvenstva izjavio kako odlazi u poljsku Legiju. Novi list piše da su prije nekoliko dana predstavnici kluba iz Varšave bili u Opatiji i ponudili Rijeci 400 tisuća eura odštete, bonuse nakon određenog broja nastupa i 20 posto od idućeg transfera. Čelnici Rijeke su, međutim, tu ponudu odbili, procijenivši da za Vešovića mogu dobiti više bez obzira na činjenicu da mu na kraju sezone istječe ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Elez prema Njemačkoj

Na odlasku iz Rijeke su, navodi Novi list, i Josip Mišić i Josip Elez. Ovaj potonji je ljetos bio milimetar od prelaska u Schalke, ali je transfer propao zbog promjene sportskog direktora u njemačkom klubu. U međuvremenu je Elezu cijena pala zbog slabijih igara ove jeseni, ali na Rujevici navodno imaju dvije ponude za njega (jedna je iz Hannovera), vrijedne između dva i tri milijuna eura. Mišića, pak, želi lisabonski Sporting, a i za njega u Rijeci očekuju odštetu od oko tri milijuna eura. Određeno zanimanje postoji i za Brazilca Hebera, a njegova se cijena kreće između milijun i dva milijuna eura.

Što se tiče dolazaka, u Rijeci bi u svojim redovima voljeli vidjeti 21-godišnjeg igrača Lokomtive Ivana Šunjića, ali zbog poznatih veza ovoga kluba s Dinamom, konačnu će riječ imati u Maksimiru, a tamo navodno nisu skloni puštanju veznjaka na Kvarner. Umjesto njega su Riječanima ponuđeni Dino Perić i Bojan Knežević na koje u Dinamu ne računaju ozbiljno, ali se oni ne uklapaju u viziju Matjaža Keka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo