doživio toplotni udar / Velikan francuskog nogometa kolabirao igrajući golf: nakon operacije oglasio se na Twitteru

Image
Foto: Instagram

Francuz je usred igre kolabirao na terenu i izgubio svijest, a prema nekim medijima, doživio je i srčani udar

20.5.2016.
15:26
Instagram
VOYO logo

David Ginola, 49-godišnji umirovljeni nogometaš i bivši član Tottenham Hotspura i Paris Saint-Germaina, doživio je toplotni udar tijekom golferskog turnira s prijateljima u Monacu. 

Francuz je usred igre kolabirao na terenu i izgubio svijest, a prema nekim izvorima, neko je vrijeme pao i u komu. Osim toplotnog, navodno je doživio i srčani udar. Ukoliko je sve navedeno istina, onda možemo reći kako je umirovljeni nogometaš nakon svega zaista dobro prošao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, Ginoli je u bolnici operirao srce i uspješno se oporavlja od operacije, kojom su mu ugrađene četiri premosnice.

"Zdravo svijete, nikad nisam bolje spavao. Dobro sam, samo mi treba malo odmora. Puno vam hvala na sjajnoj podršci", napisao je proslavljeni nogometaš u svojoj poruci na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Operacija je uspjela, budan je, razgovara i posjetili su ga članovi obitelji. Nema oštećenja mozga, trebao bi se u potpunosti oporaviti", izjavio je kirurg Gilles Dreyfus za Sky Sports. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ginola je zbog svog dopadljivog nogometnog stila i gorljivog karaktera bio omiljen među navijačima klubova za koje je igrao, a posebno za boravka u Newcastleu i tijekom igranja za Tottenham. Ginola je u Francuskoj nastupao za PSG, a u Engleskoj je, osim spomenutih klubova, nosio dresove Aston Ville i Evertona. Za francusku izabranu vrstu odigrao je 17 utakmica, a karijeru je završio 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo