VELIKA VIJEST IZ ŠPANJOLSKE: /

Modrić donio odluku o nastavku karijere: 'Već je sve rekao Zidaneu'

Image
Foto: Profimedia

Hrvatski reprezentativac ne želi na ovaj način okončati karijeru u klubu koji ga je najviše obilježio

2.4.2020.
9:23
Profimedia
VOYO logo

LukaModrić ostat će u Real Madridu do isteka ugovora što znači da će fanovi uživati u njegovim predstavama do 30. lipnja 2021. Tu je vijest u četvrtka objavio madridski AS. Navode kako su se nakon što je u rujnu napunio 34 godine pojavile glasine da će mu klub na kraju ove sezone otvoriti izlazna vrata pogotovo nakon eksplozije MartinaOdegaarda u Real Sociedadu. Vatreni je, piše AS, prvi dao do znanja Zidaneu i ostalima, da im neće raditi probleme ako ne bude bio u stanju igrati na potrebnoj razini.

"Zbog svog karaktera uvijek se želio osjećati korisnim u svakom projektu u kojem je sudjelovao i nikada nije razočarao", navode Španjolci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pišu kako njegove igre ove sezone variraju, a i da je u lošijim utakmicama imao svoj trenutak poput onog kada je protiv Betisa spasio gol.

Image
Foto: Profimedia

MADRID, SPAIN - NOVEMBER 23: Luka Modric, player of Real Madrid from Croatia during the Liga match played between Real Madrid CF and Real Sociedad at Santiago Bernabeu Stadium on November 23, 2019, in Madrid, Spain. Photo Irina R. H. / Spain DPPI / DPPI, Image: 484561298, License: Rights-managed, Restrictions: Hungary Out, Model Release: no, Credit line: IRH / AFP / Profimedia

"On i dalje želi stvarati povijest kluba. Vrhunac je dosegao kada je osvojio Zlatnu loptu 2018. Sjajno izdanje na SP-u lansiralo ga je na vrh. Njegove brojke u Madridu smještaju ga među najbolje. U 333 utakmice zabio je 22 pogotka i upisao 57 asistencija. U svlačionici ga smatraju vođom iz sjene i svi ga jako poštuju. Luka je pokazao veliko srce i u ovim teškim trenucima kada je donirao 100 tisuća eura bolnici u rodnom Zadru. Modrićevi obožavatelji sada mogu lakše disati. Uživat će u Lukinim igrama najmanje do 2021.", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je ove sezone na devetom mjestu kada je u pitanju minutaža igrača Reala. Odigrao je 1904 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo