Velika svađa u Realu: Mourinho napravio darmar!

1.11.2012.
10:04
VOYO logo

Od ove sezone se druga momčad madridskog Reala, točnije, mlade nogometne nade Kraljevskog kluba, natječu u drugoj španjolskoj ligi (Segunda division). Trenutačno se druga momčad Reala nalazi na 10. mjestu drugoligaške ljestvice (usporedbe radi, recimo da je druga Barcelonina momčad osma), a utakmice Reala pogotovo su ostale upečatljive jer se na njima postiže pregršt pogodaka.

S 23 pogodaka Real II ima drugi najbolji drugoligaški napad, no klub je primio čak 24 pogotka, te ima najslabiju obranu u cijeloj drugoj ligi. A ti strašno ljuti Mourinha, toliko da je započeo javnu svađu s Albertom Torilom, trenerom koji vodi Real II.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Oni rade veliku štetu klubu, ali najviše tim mladim nogometašima. Real II uopće ne igra kako inače igra Real. Toril koristi sustav 4-4-2 i kako će onda ti mladi nogometaši, jednog dana kada dođu u prvu momčad, pohvatati konce naše igre, kakvu forsiramo u Realu", poručio je ljutiti Mourinho i opisao kako ga Toril ignorira:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razgovarali smo Toril i ja o tome. Sve je prihvatio, a onda krene prva sljedeća utakmica i on igra po svome. Ne mogu vjerovati! On ima svoj model, svoje teorije, a moram priznati da ponekad ispada smiješan u svemu, tj. igra njegove momčadi ispada smiješna", bio je više nego jasan Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo