Velika senzacija: Kapetan Vatrenih seli u slavni engleski klub?

Srpski novinar Aca Stojanović sinoć je putem Twittera objavio jako zanimljivu informaciju vezanu uz budućnost kapetana Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne.

21.11.2014.
9:31
VOYO logo

Naime, prema njegovim riječima Srna bi već od siječnja mogao svoju karijeru nastaviti u redovima engleskog giganta Manchester Uniteda.

Koliko ima istine u cijeloj priči ostaje za vidjeti, a u Stojanovićevom tvitu piše: "Neslužbeno: Manchester United je pristupio Dariju Srni. Žele ga u siječnju. Velike su šanse da kaže da."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portal 101.greatgoals.com navodi kako je Stojanović bio novinar koji je prvi izvjestio o transferu Dušana Tadića iz Twentea u Southampton, a na kraju se informacija pokazala itekako točnom.

//www.youtube.com/embed/JV0A_FOwv28

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hoće li se točnom pokazati i informacija vezana uz Srnu ostaje za vidjeti, ali igrač poput njega svakako bi itekako dobro došao poroznoj obrani Manchester Uniteda. Nije tajna da su Crveni vragovi u velikim obrambenim problemima i da će trener Louis van Gaal posegnuti za pojačanjima u siječnju, a pitanje je hoće li među njima biti i Srna.

Srna igra za Šahtar od 2003. godine, a tržišnu vrijednost 32-godišnjeg kapetana Vatrenih Transfermarkt.de procjenjuje na osam milijuna eura. Aktualni ugovor Srnu za Šahtar veže do lipnja 2016. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo