Play ponuda

Velika senzacija: Kapetan Vatrenih seli u slavni engleski klub?

shimmer fallback

Srpski novinar Aca Stojanović sinoć je putem Twittera objavio jako zanimljivu informaciju vezanu uz budućnost kapetana Šahtara i hrvatske nogometne reprezentacije Darija Srne.

21.11.2014.
9:31
Play ponuda

Naime, prema njegovim riječima Srna bi već od siječnja mogao svoju karijeru nastaviti u redovima engleskog giganta Manchester Uniteda.

Koliko ima istine u cijeloj priči ostaje za vidjeti, a u Stojanovićevom tvitu piše: "Neslužbeno: Manchester United je pristupio Dariju Srni. Žele ga u siječnju. Velike su šanse da kaže da."

Portal 101.greatgoals.com navodi kako je Stojanović bio novinar koji je prvi izvjestio o transferu Dušana Tadića iz Twentea u Southampton, a na kraju se informacija pokazala itekako točnom.

//www.youtube.com/embed/JV0A_FOwv28

Hoće li se točnom pokazati i informacija vezana uz Srnu ostaje za vidjeti, ali igrač poput njega svakako bi itekako dobro došao poroznoj obrani Manchester Uniteda. Nije tajna da su Crveni vragovi u velikim obrambenim problemima i da će trener Louis van Gaal posegnuti za pojačanjima u siječnju, a pitanje je hoće li među njima biti i Srna.

Srna igra za Šahtar od 2003. godine, a tržišnu vrijednost 32-godišnjeg kapetana Vatrenih Transfermarkt.de procjenjuje na osam milijuna eura. Aktualni ugovor Srnu za Šahtar veže do lipnja 2016. godine.

Play ponuda
Play ponuda