VELIKA REKONSTRUKCIJA U MADRIDU: / Perez za novi Real pripremio 300 milijuna eura! Ovako nešto ne pamtimo

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Florentino Perez rekao je Zinedineu Zidaneu da će za potpuno rekonstrukciju momčadi dobiti čak 300 milijuna eura

28.2.2018.
18:44
AFP
VOYO logo

Real Madrid, čitava uprava ovog slavnog španjolskog kluba, svi njegovi navijači diljem svijeta, jedva čekaju da ova ligaška sezona iz noćne more završi. Na stranu Liga prvaka u kojoj su na dobrom putu da izbore četvrtfinale ovog elitnog klupskog natjecanja koje su osvajali rekordnih 12 puta.

ZINEDINE ZIDANE NAKON NOVOG PORAZA: ‘Plan B? Nema plana B, a ovo nikako nismo zaslužili’

Ali noćna mora koju Kraljevi doživljavaju u La Ligi (trenutno su na trećoj poziciji s čak 14 bodova zaostatka u odnosu na vodeću Barcelonu i deset u odnosu na drugoplasirani Atletico), narušavaju stanje na Santiago Bernabeu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez obzira na to hoće li Real treći put zaredom biti prvak Europe, u najvećem klubu slijedi velika rekonstrukcija. Španjolski mediji pišu da se samo čeka kraj sezone za potvrdu već dogovorenog transfera Harryja Kanea iz Tottenhama uz odštetu od 200 milijuna eura.

Madridska Marca prenosi pisanje engleskih medija i ističe kako su u Španjolskoj "poludjeli za Harryjem Kaneom", kako stoji naslov teksta koji je u utorak bio objavljen na engleskom web izdanju spomenutog portala, a koji se, pak, referira na pisanje engleskog tabloida Mirrora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Reala Florentino Perez rekao je Zinedineu Zidaneu da će za potpuno rekonstrukciju momčadi dobiti čak 300 milijuna eura i veliki dio od onoga što klub dobije prodajom Garetha Balea i Karima Benzeme.

Uz Kanea, Real želi dovesti i Edena Hazarda i Maura Icardija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo