VELIKA PANIKA U REAL MADRIDU ZBOG LUKE MODRIĆA: / 'U sljedećih nekoliko dana Hrvat će biti njihova najveća briga'

Image

Marca piše kako je Real veoma zabrinut za Modrića

22.3.2021.
17:00
VOYO logo

Ugledna španjolska Marca piše kako će ovih dana u Real Madridu vladati velika panika i to uglavnom zbog hrvatskog reprezentativca Luke Modrića. Naime, Marca piše kako je Real veoma zabrinut za Modrića koji će u tjedan dana odigrati tri vrlo zahtjevne utakmice.

Dakako, strahuju jer te utakmice neće odigrati u njihovom dresu, pod njihovom kontrolom, već u dresu reprezentacije. Osim Modrića, trener Zinedine Zidane ostao je i bez Sergija Ramosa, Tonija Kroosa, Ferlanda Mendyja, Raphaela Varanea, Thibauta Courtoisa i Andrija Lunjina, ali u Realu najviše strahuju zbog Ramosa, Kroosa i Modrića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Luka Modric of Real Madrid reacts during the match between Villarreal CF vs Real Madrid of LaLiga, date 17, 2018-2019 season. La Ceramica Stadium. Villarreal, Spain - 03 JAN 2018.,Image: 405472702, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except Japan, Spain, and The Netherlands ***, Model Release: no

Ova trojica čine osovinu u igri Reala i gubitak samo jednog od njih, a posebice ključnog igrača, Luke Modrića, bio bi golemi udarac za klub koji se i dalje bori za naslov prvaka.

"Posebna pozornost je na Modriću i Kroosu", naglašava Marca i ističe kako su on i Nijemac ključni igrači Reala, koji se također mora obračunati s Liverpoolom u četvrtfinalu Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Modrić će biti itekako potreban izborniku Zlatku Daliću, koji je ostao bez podosta igrača zbog ozljeda i koronarestrikcija koje su izdali neki klubovi. Modrić će mu svakako biti potreban u utakmicama sa Slovenijom, Ciprom i Maltom u predstojećem ciklusu, svidjelo se to Realu ili ne.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo