VELIKA CAST ZA DINAMO: / Dva napadaca ce osvetiti Vatrene?

Dva Dinamova napadaca Angelo Henriquez i Junior Fernandes dobili su poziv cileanske reprezentacije na pripreme za nastup na Copa Americi.

12.5.2015.
9:28
VOYO logo

Prvenstvo Juzne Amerike u nogometu traje od 11. lipnja do 4. srpnja i odrzava se bas u domovini dva Dinamova napadaca. Cilenaci su u skupini s Bolivijom, Ekvadorom i reprezentacijom s pozivnicom - Meksikom.

Mozda ce bas dinamovci osvetiti se Meksiku za poraz na Svjetskom prvenstvu u Brazilu. Doduse, bas i nece biti neka utjeha hrvatskim navijacima koji su ocekivali mnogo vise od Vatrenih na lanjskom SP-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doduse, Dinamov dvojac jos je daleko od mjesta u momcadi, morat ce se nametnuti izborniku Jorgeu Sampaoliju. Konkurencija ce im biti zestoka, trojac iz Liga petice Alexis Sanchez (Arsenal), Eduardo Vargas (QPR), Mauricio Pinilla (Atalanta) i Mark Gonzalez koji igra u domacoj ligi za Universitad Catolicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I dok je Sanchez apsolutno siguran, Pinilla je starosjedioc kojem osam golova u Serie A daju prednost ispred ostatka koji predvodi Vargas. No, napadac QPR je cijele sezone zabio tri gola i ima problema s ozljedom. Tako da se otvara prostor za barem jednog dinamovca...

U cijeloj prici postoji i losa strana. Kako napadacki dvojac bas i nece imati previse vremena za odmor Losa vijest za Dinamo bi bila da Cile stvarno ode daleko na turniru i obojica odigraju veci

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo