'Velika borba za Luku Modrića i Garetha Balea!'

Tottenham i Arsenal na White Hart Laneu u srijedu navečer igraju važnu prvenstvenu utakmicu, a Spursima treba pobjeda kako bi stigli City i ostali u borbi za Ligu prvaka.

20.4.2011.
10:44
VOYO logo

Tottenham samouvjereno čeka Arsenal jer ga je u posljednja dva susreta svladao.

Podsjetimo, u travnju prošle godine Spursi su slavili na svom terenu 2:1, dok su u studenom na Emiratesu dva gola prednosti Topnika pretvorili u trijumf od 3:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji igrač Premiershipa Gareth Bale uvjeren je da on i suigrači opet mogu slaviti protiv ljutog rivala:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pobijedili smo ih u zadnje dvije utakmice i uvjereni smo da možemo opet. Treba nam pobjeda kako bismo se izjednačili s Manchester Cityjem. To je uvijek velika utakmica bez obzira na stanje jedne ili druge momčadi. Bit će to zanimljiv dvoboj, a nadam se da ćemo na kraju mi slaviti. Prošle godine smo dohvatili kvalifikacije Lige prvaka. Ove godine će biti još teže to učiniti, no uvjereni smo da možemo ponoviti taj uspjeh", tvrdi Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A vratar Heurelho Gomes se boji da bi u slučaju da Tottenham ne uspije u tom naumu Bale i Luka Modrić mogli napustiti klub bez obzira što su gazde 'milijun' puta ponovile da se to neće dogoditi.

"To je velika utakmica i ne smijemo ni pomisliti na podjelu bodova ili poraz. Treba nam pobjeda jer nas 10. svibnja još čeka dvoboj s Manchester Cityjem. Moramo ih pobijediti i moramo izboriti kvalifikacije za Ligu prvaka jer u suprotnom neće biti lako zadržati Modrića i Balea, iako klub ne želi da odu", izjavio je Gomes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201104130804006 arti-201103220951006 arti-201104120683006

Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo