Stigla loša vijest za Vatrene i Slavena Bilića

Vedran Ćorluka gotovo već pet godina muku muči s ozljedom Ahilove tetive.

13.9.2012.
13:34
VOYO logo

Protiv Turske u Istanbulu Ćorluka je visio, Bilić se hvatao za glavu, no Čarli je ipak stisnuo zube i zaigrao. Sjećate se, na kraju je bio najbolji na terenu. Isto se dogodilo i na Europskom prvenstvu protiv Italije, gotovo da je već bio prekrižen, a onda se opet u posljednji tren pojavio se u sastavu.

Makedonija je bila kobna, Ćorluka je prisilno napustio travnjak, a nekoliko dana poslije, nakon što su svi mislili da će po starom dobrom običaju zaigrati, bol je bila jača od želje i Vedran je morao odustati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pri većim naporima ta ga tetiva jače boli. Koliko sam informiran, Ćorluka bi trebao ići u Finsku na dijagnostički pregled k liječniku koji se bavi isključivo ozljedama Ahilove tetive. Vidjet ćemo što će pokazati taj pregled, a moje je mišljenje da bez operativnog zahvata taj problem neće biti riješen. Upitno je tek kakav će to zahvat biti. To je sad teško reći, sve će se znati nakon dijagnoze. Očito je da pri naporu dolazi do bolnog sraza tetive i petne kosti, a ovisno o promjenama kakve su nastale, vidjet će se je li potrebno čišćenje i tetive i kosti", istaknuo je dr. Nemec za Večernji list.

Neminovno je znači da Ćorluka mora na operaciju što prije, a koliko će nakon toga izbivati iz reprezentacije i ruskog Lokomotiva, doznat ćemo uskoro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo