Razočarani Ćorluka: 'Bitno je pljunuti po čovjeku!'

'Žao mi je i čine me tužnim takve sumnje jer sam za reprezentaciju uvijek bio na raspolaganju, igrajući pod blokadama, te ulazio u velike rizike sa zdravljem.

22.9.2012.
11:42
VOYO logo

Priča o bolnim tetivama Vedrana Ćorluke posljednjih je dana punila medije, a posljednji nastavak je dobila nakon što reprezentativac nije nastupio protiv Belgije da bi par dana kasnije nastupio za Lokomotiv.

U njegovu obranu je stao i izbornik Igor Štimac koji je poručio da ga se ostavi na miru te da nacija ne može niti zamisliti kakav pakao prolazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ćorluka tvrdi da ga lijeva noga jako boli, desna malo manje, ali više ga bole sumnje koje su upućene u njegovom smjeru.

"A što bih se sada trebao opravdavati? U Hrvatskoj me više ništa može iznenaditi. Iskreno rečeno, žao mi je i čine me tužnim takve sumnje jer sam za reprezentaciju uvijek bio na raspolaganju, igrajući pod blokadama, ulazio u velike rizike sa zdravljem, što me uostalom u nekoliko navrata koštalo statusa u klubu i gubitka pozicija. Ali kod nas se to malo koga tiče, bitno je pljunuti po čovjeku, za istinu nije važno", izjavio je Čarli za Sportske novosti i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znate što mi nasušno nedostaje sada? Osjećaj da me ništa ne boli, da mogu na trening bez posebnih pred treninga, da se mogu ujutro ustati iz kreveta bez straha kako ću uopće stati na nogu, da jednostavno osjetim čisto zadovoljstvo kad idem na trening i utakmicu. Razgovarao sam u više navrata sa dr. Nemecom, usuglasili smo se da ću za koji tjedan na pregled kod ponajboljeg doktora za tu vrstu ozljeda, u Finsku. Nakon konzultacija ću odlučiti idem li na operaciju ili neću", kazao je Ćorluka i još jednom se vratio na 'sukob sa Štimcem' uoči Belgije.

"Netko mora biti stvarno jako zločest i podmetati u novinama laž da sam se žestoko posvadio sa izbornikom Štimcem. Pa kako je moguće takvo podmetanje, u kojem se interesu tako ruši atmosfera oko reprezentacije!?", pita se Čarli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo