VATRENI VEĆ DVIJE GODINE NIJE U REALU, A MADRIĐANI GA NE PUŠTAJU NA MIRU: / 'Kovačić je bio Zidaneova crna ovca'

Image
Foto: AFP

Otkako je otišao u Chelsea postao je jedan od najboljih veznjaka na svijetu

28.4.2020.
19:43
AFP
VOYO logo

Alvaro Morata, Mateo Kovačić, James Rodriguez, Gareth Bale, Dani Ceballos. Til petoricu nogometaša španjolska Marca prozvala je Zidaneovim crnim ovcama u Real Madridu.

“Zidane je tijekom trenerske karijere u svlačionici ima nekolicinu igrača s kojima nije osjećao kemiju i mnogi su od njih napustili Madrid. To su sve redom bili top igrači, ali Zidane jednostavno iz njih nije uspio izvući najbolje”, piše Marca, koja se potom osvrnula na Kovačića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zadržao se jednu sezonu duže od Morate iako je bio jedan od Zidaneovih B igrača u sezoni 2016.—2017. Trener ga je smatrao važnim igračem, ali ne toliko važnim da bi ga u velikim utakmicama stavio u početnu momčad ispred Casemira, Kroosa ili Luke Modrića”, navode Španjolci i nastavljaju.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Mateo Kovacic of Chelsea goes past Daniel James of Manchester United Chelsea v Manchester United, Premier League, Football, Stamford Bridge, London, UK - 17 Feb 2020, Image: 499190100, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no, Credit line:

“Veznjak je s vremenom gubio strpljenje, a Zidaneu je bilo teško udovoljiti njegovoj želji za većom minutažom i važnosti. Na kraju je igrač eksplodirao i nije želio ostati niti kad je Zidane otišao. Kada se Francuz vratio u Madrid, nije niti pomišljao na povratak iako mu je istekla posudba u Chelseaju. Nije htio znati za Madrid i Zinedinea Zidanea i sve je radio kako bi mogao ostati u Londonu”, završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kako se pokazalo imao je pravo jer je u Chelseaju postao jedan od ključnih igrača u pod dirigentskom palicom legendarnog Franka Lamparda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo