HRVAT U DRUGOM PLANU, ALI...: / Zidane progovorio o neigranju Matea Kovačića

Image
Foto: AFP, JONATHAN NACKSTRAND

jašu na valovima velike pobjede nad Wolfsburgom, pobjede vrijedne polufinala Lige prvaka i sudara sa Manchester Cityjem. U 33. kolu španjolske Primere, Real je torpedirao Getafe s 5:1.

17.4.2016.
10:00
AFP, JONATHAN NACKSTRAND
VOYO logo

Strateg madridskog sastava Zinedine Zidane u igru nije uvodio hrvatske reprezentativce Luku Modrića i Matea Kovačića, a na presici nakon utakmice Francuz je progovorio o Kovi, koji i nije baš skupio minuta igre kod Zidanea.

Kovačić minute dobiva na kapaljku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, situacija s Kovačićem u Realu i nije baš bajna, a tome svjedoče i brojke. Kovačić u posljednja dva susreta u Ligi prvaka protiv Wolfsburga nije bio ni na klupi, a u posljednjih sedam utakmica je odigrao tek nešto više od 60 minuta. Više povjerenja od njega Zidaneu ulijeva Isco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mateo će dobiti svoju priliku

"Iako trenutno baš i ne dobiva priliku igrati, Mateo Kovačić nama je jako važan igrač i dobiti će svoju priliku. Već u srijedu igramo tešku utakmicu protiv Villarreala.

Također, James Rodriguez i Isco igraju jako dobro kada dobiju priliku i to nam je važno", rekao je Zidane koji vjeruje kako njegovi nogometaši mogu prestići Barcelonu na vrhu La Lige, koja ima bod više od Reala ali i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci se oporavljaju nakon šoka u Ligi prvaka i ispadanja iz ovog najelitnijeg klupskog svjetsko nogometnog natjecanja već u četvrtfinalu od Atletica. U nedjelju navečer od 20. 30 na Camp Nou, prvak Španjolske dočekuje Valenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo