U petak tekma / "Vatreni" se okupljaju u ponedjeljak, a u četvrtak putuju u Slovačku

Image
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

Hrvatska će u četvrtak na stadionu Anton Malatinsky održati posljednji trening uoči utakmice koja je na rasporedu u petak u 20.45 sati

2.9.2019.
13:00
Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u ponedjeljak uoči utakmica protiv Slovačke i Azerbajdžana u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine.

Svjetski doprvaci će u ponedjeljak održati i regeneracijski trening. Jedine prave treninge imat će u utorak i srijedu na stadionu Hitrec Kacian, a u četvrtak putuju u Trnavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska će u četvrtak na stadionu Anton Malatinsky održati posljednji trening uoči utakmice koja je na rasporedu u petak u 20.45 sati.

Već iduće jutro hrvatska vrsta leti iz Bratislave za Baku. U nedjelju je predviđen trening na stadionu Bakcell Arena u Bakuu, a utakmica je u ponedjeljak u 18 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Povratak u Zagreb je u utorak oko 2 sata ujutro.

Hrvatska trenutačno zauzima treće mjesto u skupini sa šest bodova, tri manje od vodeće Mađarske, dok Slovačka na drugoj poziciji također, ima šest bodova. Wales je četvrti s tri boda, a na začelju je Azerbajdžan bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo