VATRENI PROGOVORIO O BIVŠEM SUIGRAČU IZ DANSKE: / Zamolio je Schmeichela za dres, a otkrio je i što mu je radio na treninzima

Image
Foto: AFP

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u osminu finala Svjetskog prvenstva u Rusiji

29.6.2018.
11:31
AFP
VOYO logo

Hrvatska i Danska u nedjelju igraju susret u osmini finala Svjetskog prvenstva u Rusiji. Na suprotnim stranama naći će se i dva nekadašnja suigrača iz Engleske – Kasper Schmeichel i naš Andrej Kramarić.

Kramarić i Schmeichel dijelili su svlačionicu u Leicester Cityju u njegovoj šampionskoj sezoni, a trenutni igrač Hoffenheima progovorio je o svom bivšem suigraču i nedjeljnom protivniku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Zamolio sam ga da mi sačuva dres'

"Kasper ima slavno prezime pa sam ga zamolio da mi sačuva dres – priča nam Andrej o svome prijatelju, dečku rođenom u Kopenhagenu, ali koji se još kao dječak preselio u Englesku", rekao je Kramarić za Večernji list.

"Kasper je najbolji vratar s kojim sam imao priliku igrati u klubu. Ima sjajnu nogometnu tehniku, izvrsno igra nogom, odlično razumije nogomet i besprijekorno se postavlja u igri, poput braniča, ima sjajna ispucavanja", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Znao sam Kasperu prodati lob na treningu'

"Petera Schmeichela sam vidio sam jednom, nismo se upoznali, a s Kasperom nisam raugovarao o tome golu. Međutim, ja ga se i te kako dobro sjećam, iako sam tada imao samo pet godina – kaže Krama i dodaje: – Inspiriran tim Šukerovim potezom, znao sam Kasperu prodati lob na treningu. Uvijek se ljutio na to!", zaključio je hrvatski reprezentativac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo