VATRENI PRISTAO NA ODLAZAK S CAMP NOUA: / Klubovi postigli dogovor, ali cijelu stvar bi mogla pokvariti jedna druga zvijezda

Image
Foto: Profimedia

Poslije pet godina postao je višak u redovima španjolskog prvaka

28.8.2019.
18:43
Profimedia
VOYO logo

Dogovor Barcelone i PSG-a oko povratka Neymara na Camp Nou sve je bliže, objavio je u srijedu katalonski Sport. Istaknuli su kako bi ključnu ulogu u ovoj priči trebao imati IvanRakitić.

PSG osim njega želi OusmaneaDembelea, a nakon razgovora s predstavnicima navodno su spremni prihvatiti i njegov dolazak na posudbu. Sport piše da bi Rakitić trajno prešao u Pariz i da je rekao čelnicima kluba da bi prihvatio tu opciju. Osim Rakitića i Dembele Barca bi PSG-u trebala uplatiti 125 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Presudan za posao

Pišu i kako je uključivanje Hrvata u dogovor presudan za ovaj posao i dodaju kako bi odlaskom Vatrenog i Francuza Barca rasteretila budžet i tako mogla pokriti Neymarovu plaću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

L'Equipe pak dodaje da je Eric Abidal dobio zadatak da uvjeri Dembelea da prijeđe u PSG jer mu talva ideja nije najbolje sjela. Međutim, kako se čini u Abidal nije uspio u svojoj misiji.

"Ousmane 100 posto ostaje u Barceloni", poručio je njegov menadžer Moussa Sissoko putem Telefoota.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prijelazni rok završava 2. rujna što znači da je još samo par dana ostalo kako bi dvije strane okončale najveći posao ovog ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo