STIGLE IZVRSNE VIJESTI ZA HRVATSKOG NOGOMETAŠA: / Vatreni pred transferom u klub koji mu nudi ono što mu treba

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Ostaje tamo gdje će igrati

13.6.2019.
10:18
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Dvadesetčetverogodišnji hrvatski nogometaš Mario Pašalić od 2014. godine član je velikog engleskog kluba Chelseaja, za koji još nije nastupio niti jedan put. Nakon što ga je doveo, klub iz Londona slao je Pašalića po posudbama. Hrvatski nogometaš tako je igrao za španjolski Elche, francuski Monaco, talijanski Milan, ruski Spartak iz Moskve, a prošlu sezonu je odigrao u još jednom talijanskom klubu, Atalanti.

Zadovoljni su

U četvrtak je ugledna talijanska novina Gazzetta dello Sport objavila kako je Atalanta jako zadovoljna hrvatskim igračem i želi ga zadržati i nakon posudbe te namjerava aktivirati klauzulu u ugovoru koja joj omogućava da ga otkupi za 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone Pašalić je bio važan igrač u momčadi Atalante koja je izborila Ligu prvaka. Odigrao je 42 utakmice, postigao osam pogodaka i šest puta asistirao. Logično je ,stoga, da ga ekipa iz Bergama želi zadržati u svojim redovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je karijeru počeo u splitskom Hajduku, a hrvatski reprezentativac je od 2014. godine. Za vatrene je nastupio osam puta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo