VATRENI ODRADILI OTVORENI TRENING: / Niti kiša nije pokvarila doživljaj stotinama klinaca; ovakvo što se u Omišu ne pamti

Image
Foto: PIXSELL

Kratki otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije održan u kišnim uvjetima

30.5.2019.
19:31
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u četvrtak je na stadionu Anđelko Marušić Ferata u Omišu održala kratki otvoreni trening, koji je unatoč kiši obradovao nekoliko stotina djece. Kratki otvoreni trening hrvatske nogometne reprezentacije održan je u kišnim uvjetima, što nije spriječilo prisutne da euforično dočekaju Vatrene pod vodstvom izbornika Zlatka Dalića.

Image
[FOTO] NETKO JE U OMIŠU IŠARAO PLAKAT S PORUKOM DOBRODOŠLICE VATRENIMA: /

Sramotan čin uoči spektakla

Image
[FOTO] NETKO JE U OMIŠU IŠARAO PLAKAT S PORUKOM DOBRODOŠLICE VATRENIMA: /

Sramotan čin uoči spektakla

Na današnji dan škole su radile skraćeno kako bi sva djeca mogla doći na otvoreni trening, koji je počeo u 17 sati. Ivan Perišić i izbornik Zlatko Dalić trebali su kasniti zbog polaganja vijenaca poginulima u Domovinskom ratu, ali uspjeli su stići na vrijeme. Nisu se Vatreni zbog lošeg vremena dugo zadržati na terenu kako ne bi uništili travnjak koji su domaćini čuvali posljednjih mjesec dana samo za sutrašnju veliku utakmicu, javlja 24 sata. Zbog lošeg vremena on je trajao samo pola sata, kako se teren ne bi uništio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji hrvatski nogometaši pritom su podijelili loptice i autograme te iskoristili priliku za fotografiranje sa svojim vjernim navijačima. Dobra atmosfera na treningu ujedno je bila odličan uvod u nadolazeću revijalnu utakmicu - Vatreni će u petak u 15 sati istrčati na teren povodom 100. obljetnice osnutka NK Omiš. Hrvatska se priprema za kvalifikacijsku utakmicu za Euro u Osijeku 8. lipnja protiv Walesa.

Što se tiče samog treninga, za spomenuti je da su se igrači samo kratko rastrčati, odvježbali oko pola sata, a onda je uslijedilo druženje s malenim navijačima. Nije trenirao Filip Bradarić koji, po svemu sudeći ima virozu. Izašao je sa suigračima na teren, ali je brzo otišao u svlačionicu jer se nije osjećao dobro. Od ranije nema Ivana Rakitića i Ante Rebića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo