na noge mađarima / 'Vatreni' odletjeli za Budimpeštu, Dalić: 'Moramo biti oprezni, sada svi žele naš skalp'

Iako su Mađari u prvom kolu poraženi od Slovačke, Dalić tvrdi kako će morati biti na maksimalnom oprezu

22.3.2019.
17:20
VOYO logo

Nakon tijesne pobjede nad Azerbajdžanom u 1. kolu kvalifikacija za EURO 2020., hrvatska nogometna reprezentacija otputovala je danas u Budimpeštu gdje će u nedjelju odigrati drugu utakmicu skupine G protiv Mađarske

"Nakon prospavane noći, još razmišljam o utakmici. Bila je jako teška, ali strpljivo smo gradili pobjedu. Malo smo se više potrošili, sad će nam se vratiti Rebić i Brozović. Vraća se i Lovren, bit ćemo jači. Bit će nam jako teško, na njihovom vrućem terenu pred 22 tisuće ljudi", rekao je izborni Zlatko Dalić pri odlasku s aerodroma Franjo Tuđman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Hrvatska nogometna reprezentacija odletjela za Budimpeštu na drugu utakmicu kvalifikacija protiv Mađarske

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija odletjela za Budimpeštu na drugu utakmicu kvalifikacija protiv Mađarske

Rebić i Brozović se nakon manjih problema s ozljedama vraćaju u sastav, što je sjajna vijest za izbornika.

"Rebić i Broz su sigurni, ovako smo ih sačuvali i oni će sigurno počeci protiv Mađara. Kratko smo spavali, ali tako je to u vrhunskom nogometu. Moramo se prilagoditi, mi i Mađari smo u istoj situaciji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Mađari u prvom kolu poraženi od Slovačke (0:2), Dalić tvrdi kako će morati biti na maksimalnom oprezu. 

"Mi smo favoriti, kako god da se postavimo. Svi će kod nas tražiti bodove, mi smo ipak viceprvaci svijeta. Znamo svoje mogućnosti, mi smo sa 4 debitanta pobijedili Azere. Svi znaju igrati nogomet, kad ne igraš sjajno, samo oni strpljivi dobivaju. Tako moramo igrati i u nedjelju", rekao je Dalić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica će se odigrati u predivnoj Groupama Areni u centru Budimpešte, inače stadionu mađarskog prvoligaša Ferencvaroša. Koliki je interes susjeda da pogledaju viceprvake svijeta, najbolje govori podatak da su sve ulaznice, njih 22.000, rasprodane za dva dana. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo