VATRENI NAPUŠTA RUSIJU U VELIKOM TRANSFERU I VRAĆA SE U 'LIGU PET': / CSKA ima ponudu talijanskog velikana koju će teško odbiti

Image
Foto: Profimedia

Vlašić je trenutno najvrijedniji igrač moskovskog diva i oni su ga spremni prodati

11.8.2020.
21:22
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, odigrao je zaista fantastičnu sezonu u moskovskom CSKA. Odigrao je 37 utakmica, postigao je 13 golova i namjestio još sedam, a na kraju je proglašen i najboljim igračem kluba za prošlu sezonu.

Vlašić je trenutno najvrijedniji igrač moskovskog diva i oni su ga spremni prodati, ali samo ako će na njemu zaraditi više nego što su uložili. Vatreni je prošle sezone otkupljen za 15.7 milijuna eura, a CSKA za njega traži ipak nešto više. No, sada se našao klub koji je spreman izdvojiti koliko treba kako bi Vlašića doveo u svoje redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

15.11.2018., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga nacija, Liga A, skupina 4, 3. kolo, Hrvatska - Spanjolska. Nikola Vlasic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL

Talijanska Gazzetta dello Sport tvrdi kako je Vlašić na korak od transfera u Napoli. Njegov zastupnik Tonči Martić nedavno je uspješno poslovao s Napolijem, dogovorivši transfer hit-napadača francuske lige, Victora Osimhena iz Lillea, a sada, navodno, Napoliju nudi i Vlašića.

Odšteta bi za CSKA ovaj put mogla biti zadovoljavajuća. Riječ je o cifri od oko 20 milijuna eura same odštete i još neke bonuse za njegov učinak u ligi. Vlašića u Napoliju čeka jedna od glavnih uloga u momčad Gennara Gattusa, a trebao bi zamijeniti Allana koji bi trebao otići u Englesku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo