VATRENI NA UDARU KRITIKA: / Ugledni talijanski list uvrstio Hrvata među najveće promašaje Milana

Image
Foto: AFP

Slavni talijanski klub potrošio je silne milijune na pojačanja, ali im se ona za sada nisu pokazala pravim rješenjem.

19.12.2017.
9:58
AFP
VOYO logo

Novi vlasnici Milana ovog su ljeta potrošili 236 milijuna eura na pojačanja. Međutim, to klubu nije značajno pomoglo te se trenutno nalazi na osmom mjestu na tablici. Uz to Vicenzo Monetella nije dočekao na klupi niti kraj prvog dijela sezone pa ga je zamijenio Genaro Gattuso.

Izvršni direktor Marco Fassone i sportski direktor Massimiliano Mirabelli ispunili su sve njegove želje u ljetnom prijelaznom roku. Doveli su mu deset pojačanja te brata Gigija Donnarumme, koji je bio dogovora pri potpisivanju ugovora s prvim vratarom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Promašaj do promašaja

Ugledni talijanski dnevni list Corriere dello Sport objavio je listu deset najgorih Milanovih kupovina od promjene vlasnika, a među njima je i hrvatski reprezentativac Nikola Kalinić i to na šestom mjestu. Nakon višetjedne trakavice Fiorentina ga je odlučila pustiti za 25 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Montella je smatrao daje Kalinić najbolje napadačko rješenje njegovog Milana. Pregovori s Fiorentinom bili su naporni i vrlo skupi. Kalinić se pojavio u Milanellu nakon dugotrajne bitke. Zbog toga nije došao sasvim spreman jer nije trenirao u kontinuitetu. Problem se manifestirao u njegovim prvim utakmicama, ali protekom vremena situacija se nije promijenila", piše Corriere.

Osim njega na listi promašaja našli su se ovim redoslijedom: Biglia, Bonucci, Borini, Calhanoglu, Conti, Kalinić, Kessie, Musacchio, Rodriguez, Andre Silva,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo