VATRENI MARATONAC: / 'Mogu me pratiti Mandžukić i Perišić, ali na kraju uvijek ja najviše pretrčim'

Image
1.6.2016.
22:33
VOYO logo

Iza Marcela Brozovića je sjajna sezona u kojoj je svojim igrama za milanski Inter privukao zanimanje brojnih europskih klubova. Hoće li napustiti San Siro, tema je o kojoj će razmišljati kasnije, a sada je u prvom planu Euro. Brozović priznaje da mu je žao suigrača koji su otpali s popisa za kontinentalnu smotru.

'Sve će ispasti dobro'

"Normalno da im nije lako, ali život ide dalje. Samo neka rade i nadam se da će već na sljedećem okupljanju opet biti s nama. Mi nastavljamo s treninzima i mislim da će sve to ispasti dobro. Vrijeme nam je odlično, teren dobar, a ritam je nešto lakši. Zadovoljni smo, a u slobodno vrijeme igramo društvene igre, biljar, stolni tenis i slično", prenosi Brozovićevu izjavu službena stranica HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović u Interu oduševljava svojim trkačkim sposobnostima u kojima ga malo tko može pratiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znao sam da to mogu napraviti, dodatno treniram sa svojim trenerom i zadovoljan sam svojim napretkom. Što se trčanja tiče, može me pratiti nekolicina igrača poput Mandžukića ili Perišića, ali nekako na kraju uvijek ja najviše pretrčim", dodao je 23-godišnji veznjak.

'Još nismo analizirali protivnike'

Reprezentaciju čeka natjecanje u Francuskoj, u zemlji u kojoj je Hrvatska na SP-u 1998. osvojila povijesnu broncu. Ovoga ljeta Brozovića i suigrače u grupnoj fazi čekaju Turska, Češka i Španjolska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne sjećam se baš 1998., imao sam samo šest godina, ali gledao sam poslije snimke i sve znam. Protivnike nismo još analizirali, no ima vremena i pripremit ćemo se za njih", zaključio je Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo