VATRENI KOJI JE IGRAO ZA JUVE KAŽE: / 'Dinamo nije bio pravi test, a Mandžo i društvo mogu do naslova'

Image

Robert Jarni, proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativac i istaknuti član momčadi koja se na Svjetskom prvenstvu 1998.

9.12.2016.
12:03
VOYO logo

U razgovoru za TuttoJuve, bivši hrvatski nogometaš bio je idealan izbor za najavu torinskog derbija koji je na rasporedu u nedjelju. Premda, siguran je Jarni, nekakve velike drame u toj utakmici ne bi trebalo biti.

"U ovom je trenutku Juventus prejak i stopostotni je favorit te utakmice. Momčad igra dobro i sve će ovisiti samo o izvedbi Juventusovih nogometaša na travnjaku. Trener Massimiliano Allegri ima mnogo iskustva s ovakvim utakmicama, ne vjerujem da Torino može iznenaditi", kazao je Jarni ogradivši se ipak frazom kako u nogometu nikad ne treba govoriti nikad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Naslov prvaka? Zadrži li Juventus koncentraciju uvjeren sam u novi naslov."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paulo Dybala, Mario Mandžukić i Gonzalo Higuain jedan su kraći dio utakmice zajedničkim snagama napadali Dinamovu nogometnu momčad u Ligi prvaka. Upitan je Jarni može li se ovaj trojac ponovno zajedno očekivati na travnjaku.

"Teško mi je odgovoriti budući da nisam upućen u situaciju i način na koji trener razmišlja. U tom susretu je Juventus igrao protiv hrvatske momčadi koja ima mnogo problema i ta je utakmica bila za njih lagana. Juventus treba testirati jača momčad da bi se procijenilo mogu li oni zajedno."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ti testovi stižu u vidu utakmica Lige prvaka.

"Sa sigurnošću se može reći da niti jedna momčad ne uživa u susretima protiv Juventusa koji je iznimno snažan u posljednjoj liniji, a posljednjih godina i naglašeno ofenzivan. Nadam se da će Juve što dalje u natjecanju, mene za taj klub vežu sjajna sjećanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo