VATRENI JE, NAŽALOST, ZAPAO U GOLGETERSKU KRIZU: /

Rebić otkrio u čemu je sada problem i zašto opet ne može zabiti

Image
Foto: Profimedia

Rebić je u nedjelju bio asistent za drugi pogodak Milana u pobjedi 2-1 protiv Sampdorije

7.12.2020.
15:34
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski reprezentativac Ante Rebić, koji je zbog ozljede Zlatana Ibrahimovića u posljednje tri utakmice u dresu Milana igrao klasičnog centarfora, ističe da mu je draže igrati na poziciji krilnog napadača.

"Više mi odgovara igrati na lijevom boku kao krilni napadač. No, mogu igrati i klasičnog centarfora, glavno da to koristi momčadi", izjavio je za talijanske medije Rebić, koji je prošle sezone bio najbolji strijelac AC Milana u domaćem prvenstvu sa 11 golova, ali ove sezone na svom kontu ima tek dvije asistencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

February 17, 2020, Milan, United Kingdom: Zlatan Ibrahimovic of AC Milan and Ante Rebic during the Serie A match at Giuseppe Meazza, Milan. Picture date: 17th February 2020. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage,Image: 499165706, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

"Meni je važnije da pobjeđujemo i da klubu ide dobro, a doći će i golovi. Sedam tjedana trebalo mi je da se oporavim od ozljede lakta i nadam se da ću uskoro biti u formi u kakvoj sam bio prije ozljede", dodao je Rebić, koji je u nedjelju bio asistent za drugi pogodak Milana u pobjedi 2-1 protiv Sampdorije u 10. kolu talijanskog prvenstva. Vodeći Milan ima pet bodova više od drugoplasiranog Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo