VATRENI IZAZVAO NEVIĐENE REAKCIJE U ITALIJI: / Pomalo je nevjerojatno što sve pišu o Brozoviću nakon pobjede u derbiju

Image
Foto: Profimedia

Dan nakon velike pobjede i preokreta u derbiju talijanski mediji raspisali su se posebno o Marcelu Brozoviću

10.2.2020.
10:58
Profimedia
VOYO logo

U jednom od najvećih derbija talijanskog nogometa, poznatom i kao "Derby della Madonnina, Inter je pobijedio Milan sa 4-2 nakon što je gubio sa 0-2, a među strijelce su se upisali i hrvatski reprezentativci Marcelo Brozović i Ante Rebić. Milan je nakon prvog poluvremena vodio 2-0 golovima Ante Rebića (40) i Zlatana Ibrahimovića (45+1), no Inter je u nastavku okrenuo rezultat sa četiri gola, a strijelci su bili Marcelo Brozović (51), Matias Vecino (53), Stefan de Vrij (70) i Romelo Lukaku (90+3).

Bila je to sjajna utakmica sa šest golova i još niz prilika na obje strane, a Inter je četvrtom uzastopnom pobjedom protiv gradskog suparnika izbio na vrh ljestvice Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Inter Milan's Croatian defender Marcelo Brozovic goes for the ball during the Italian Serie A football match Inter Milan vs AS Rome on December 6, 2019 at the San Siro stadium in Milan., Image: 486767558, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Miguel MEDINA / AFP / Profimedia

Fokus na Brozoviću

Dan nakon velike pobjede i preokreta u derbiju talijanski mediji raspisali su se posebno o Marcelu Brozoviću jednom od najboljih igrača Intera. "Çalhanoğlu je bio njegova sjena i ometao mu je kretanje, ali u drugom poluvremenu Brozović se riješio Turčina, zabio je prvi gol u preokretu i bio pravi kapetan na terenu", piše Gazzetta dello Sport.

Corriere dello Sport nešto je detaljnije opisao Brozovićev nastup. "Negativni je taktički ključ prvog poluvremena za Inter i pozitivan tehnički ključ drugog. Çalhanoğlu ga je kontrolirao na početku utakmice, a kad je išao u napad i dao loptu Bennaceru, ušao je u nepokriven prostor jer ga Barella i Vecino nisu pokrivali. Onda je njegov gol otvorio derbi i gurnuo Inter prema preokretu", napisali su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo