VATRENI DOBIVAJU NOVOG ČLANA? / Hrvatska se s Argentinom i SAD-om bori za talentiranog veznjaka, on već zna za koga će igrati

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Rođen je u Miamiju prije 18 godina, ali se nogometom počeo baviti u Argentini

9.10.2019.
16:46
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Talentirani nogometaš, Matko Miljević, koji nastupa za Argentinos Juniorse, uskoro bi mogao postati hrvatskim reprezentativcem. Miljević, inače po vokaciji ofenzivni vezni, rođen je u Miamiju prije 18 godina, ali se nogometom počeo baviti u Argentini.

Sada je mladi nogometaš otkrio kako ga prate iz HNS-a. "Nazvali su prijatelja još prije dva-tri tjedna. Rekli su da me pomno prate, i to ne samo reprezentacija nego i jedan klub iz Hrvatske", rekao je za Marcu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obećanje djedu

Miljevićev djed porijeklom je iz Banje Luke i baš je on razlog zbog kojeg je Matko predao papire za dobivanje hrvatskog državljanstva.

"U SAD-u sam živio samo godinu dana pa se više osjećam Argentincem. Odigrao sam nekoliko utakmica za U-16 momčad SAD-a i U-18 Argentine, no još uvijek nisam donio odluku o državljanstvu jer su me također nazvali iz Hrvatske. Djedu sam obećao razmotriti i tu opciju", kazao je Matko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Miljević je već obznanio kako će igrati za onu reprezentaciju koja ga prva pozove, dakle sve je jasno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo